The Dead of Night - John Marsden

 

En av böckerna som jag väntar på har kommit - den andra delen i John Marsden's Tomorrow-serie. Det ska bli kul att läsa igenom hela serien den här gången, och dessutom på engelska.



Första boken heter Tomorrow when the war began/Imorgon när kriget kom. Det är en ganska lång serie som tar plats i Australien, vilket för mig gör dem ännu mer spännande. I handlingens centrum finns Ellie, som tillsammans med några vänner är ute och campar några dagar. När de kommer tillbaka hem upptäcker de att de har blivit invaderade av fienden, som man dock inte blir på det klara med vilka de är.

Eftersom att det utspelar sig under ett krig är det givet att det finns en del action, men störst vikt ligger vid karaktärerna, deras förhållanden och utveckling. Riktigt bra är de!

Kommentarer
Postat av: sarah

sv; Älskade Wicked Lovely! Älskar titeln också haha. Immortal serien tycker jag absolut att du ska kolla in! Vet inte om du läser på engelska eller svenska.. Och tror inte boken finns på svenska.. Är iofs inte riktigt säker :)

2011-08-18 @ 15:51:32
URL: http://saraah.webblogg.se/
Postat av: Frida

SVAR: Dem är bra, men förvänta dig inte för mycket :) Då blir du bara besviken. Om du inte har blivit spoilad så är dem som bäst! :D

2011-08-18 @ 19:12:58
URL: http://photosandbooks.blogg.se/
Postat av: Karolina - USA 12/13

Sv: Ah, det är just texten i låten som är så himla bra. Man får nästan lite stärkt självförtroende av att bara lyssna på den c:



Läste i menyn att den mest geniala serien utan tvekan är The Vampire Diaries och det blev jag oerhört glad över att läsa, hehe. Håller med till 100%. Kan inte vänta tills det börjar igen (faktiskt inte så värst långt kvar nu...)

2011-08-21 @ 12:39:45
URL: http://everylastminute.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0